Current Affairs 31 March 2020

Admin 10:25 AM Current Affairs


Q1.What is the term of financial year in India ?
Ans:- 1st April to 31st March
Q2. Which Indian State has become the First to Impose Curfew due to COVID -19?
Ans:- Punjab
Q3. Which Organization Observes Earth Hour Day?
Ans:- WWF
Q4.Which Institute has Launched the ‘Project Isaac’ for the students of Institute during 21 days Lockdown?
Ans:- IIT Gandhinagar
Q5.What will be the total number of Public Sector Banks (PSBs) in India from 1 April 2020 ?
Ans:- 12
Q6.Who is the President of BCCI?
Ans:- Sourav Ganguly
Q7.When is the Earth Hour observed across the globe annually ?
Ans:- Last Saturday of March
Q8.The antibody test names as "serological test" for the coronavirus has been started by which country ?
Ans:- India
Q9.Which country has signed Rs.15295 crore agreement with the Indian Government for three mega rail infrastructure projects?
Ans:- Japan
Q10.Corona Studies series to be launched by ?
Ans:- By national book trust





Related Post