Current Affairs 28 March 2020

Admin 6:25 PM Current Affairs


Q1.Who has been Appointed as the New Chief Secretary of Madhya Pradesh?
Ans:- Iqbal Singh Bains
Q2.Which bank has launched Five Emergency Loans for Covid-19 Infected Customers ?
Ans:- Indian Bank
Q3."Mo Jeeban Programme" to contain the spread of COVID-19 is launched by ?
Ans:- Odhisha
Q4.AEHF (Advence Extremly Hisg Frequency) satelite is launched by ?
Ans:- USA
Q5.Kannassa Ramayanam, the first complete Ramayana in Malayalam was written by?
Ans:-Puthussery Ramachandran
Q6.Which Union Ministry has Launched PM Garib Kalyan Yojana to Fight with COVID -19?
Ans:- Nirmala Sitharaman
Q7.In which Indian State, India’s Largest COVID-19 Hospital to be Set up ?
Ans:- Odisha
Q8.Which indian City has Become the Ist to use drones to sanitize the city: COVID-19?
Ans:- Indore
Q9.In which Indian State, All the Minister will Donate One Month’s Salary to CM Relief Fund to Fight with Covid -19?
Ans:- Punjab
Q10.What is the element required for solar energy conversion ?
Ans:- Silicon




Related Post