Current Affairs 25 March 2020

Admin 6:25 PM Current Affairs
25th March, Current Affairs:

• The number of confirmed coronavirus cases in India went up to 606, including 10 deaths, according to the health ministry. As per the Indian Council of Medical Research, more than 22 thousand six hundred samples from 21 thousand 804 individuals have been tested for COVID-19.
• The Norwegian Academy of Science and Letters named Israeli-American Hillel Furstenberg from Hebrew University of Jerusalem, Israel and Russian-American Gregory Margulis from Yale University, USA as winners of the Abel Prize 2020.



Q1.Lorenzo Sanz, who recently died due to coronavirus belongs to which game?
Ans:- Football
Q2.What is Undertaker real name?
Ans:- Mark William Calaway
Q3.Which Femous wrestler birthday is today ?
Ans:- The Undertaker
Q4.Which Indian actor birthday is today ?
Ans:- Emraan Hashmi (Mar 24, 1979. Mumbai)
Q5.Who wins IIFTC Tourism Impact Award 2020?
Ans:- Zoya Akhtar
Q6.Which state will provide free ration to construction workers amid the coronavirus outbreak?
Ans:- Uttar Pradesh
Q7.Reliance Industries Limited (RIL) has set up India's first COVID-19 dedicated hospital in which city?
Ans:- Mumbai
Q8.7th World Cities Summit (WCS) 2020 will be held in which city?
Ans:- Singapore
Q9.Who has been Nominated for Abel Prize 2020 ?
Ans:- Gregory Margulis
Q10.Which Indian Actress will work with WHO to aware people about Covid-19 ?
Ans:- Priyanka Chopra




Related Post