Kids Gk Besic Part 1

Admin 6:49 AM Kids Besic Gk


1. Which is the largest animal in the world ?
Answer: Blue whale
2. Which is the largest animal on land ?
Answer: African elephant
3. Which is the smallest bird ?
Answer: Humming Bird
4. Which is the largest fish in the world ?
Answer: Whale shark
5. Which is the tallest animal on the earth ?
Answer: Giraffe
6. Which is the biggest bird in the world ?
Answer: Ostrich
7. Which is the biggest continent in the world ?
Answer: Asia
8. Which is the largest country (area) in the world ?
Answer: Russia
2nd place > Canada
*8.1 . Which is the smallest country in the world ?
Answer: Vatican City
9. Which is the most spoken language in the world ?
Answer: Mandarin (Chinese )
2nd place > Spanish
10. Which is the largest island in the world ?
Answer: Greenland
2nd place > New Guinea

.....



Related Post