Kids Gk Besic Part 7

Admin 6:49 AM Kids Besic Gk


61. Which is the smallest neighboring country of India?
Answer: Bhutan
62. Tsunami is a word in which language?
Answer: Japanese
63. Panama canal act as a link between which oceans?
Answer: Atlantic and pacific
64. Who discovered Penicillin in 1928?
answer: Alexander Fleming
65. The part of brain which help the body balance?
answer: Cerebellum
66. Which of the state has the longest coastal line?
answer: Gujarat
67. The highest dam of India is ?
Answer: Tehri Dam
68. Which continent is known as Dark continent?
Answer:Africa
69. which is the largest continent?
answer: Asia
70. which is the smallest continent?
answer: Australia


.... .....



Related Post