Kids Gk Besic Part 6

Admin 6:49 AM Kids Besic Gk


51. The biggest Private Commercial Bank?
Answer: ICICI Bank
52. The father of local self Government?
Answer: Lord Rippon
53. The first Indian woman to go into space?
Answer: Kalpana Chawla
54.The vitamins which is not found in vegetables and fruits?
Answer: Vitamin D
55. Bleeding Gums or tooth loss is a symptom of disease?
Answer:Scurvy
56. Fastest land animal in the world?
answer: cheetah
57. Which is the largest cell in natural world?
Answer: ostrich eggs
58. Which instrument is used to measure Atmospheric pressure?
answer: Barometer
59. Human dead body is called?
answer: cadaver
60. The state having a largest area of forest cover in India
Answer: Madhya padesh


.....



Related Post