Kids Gk Besic Part 5

Admin 6:49 AM Kids Besic Gk


41. Father of Green Revolution?
Answer: M S Swaminathan
42. The king of spices?
answer: pepper
43. The 29th state of India?
Answer: Telangana
44. Paleontology is the study of ?
Answer: Fossils
45.The Gland secretes Insulin?
Answer: Pancreas
46. The currency of UAE?
Answer: Dirham

47. _____is the currency of sudan?
Answer:Pound
48. Which is the hardest substance available on earth?
answer: Diamond
49. which bank is called bankers bank of India?
Answer: RBI(Reserve Bank of India)
50. which is the largest state of India?
Answer: Rajasthan

.....



Related Post