Kids Gk Besic Part 4

Admin 6:49 AM Kids Besic Gk


31. who is the writer of "malgudi days"?
answer: R. K. Narayan
32.Which of the Indian state has the longest coast line?
Answer: Andra pradesh
33.The largest river in India?
Answer: Ganga
34. Which Indian state has a separate constitution ?
answer: Jammu and kashmir
35. who is the father of history?
Answer: Herodotus
36. Which is the lightest metal?
answer: Lithium
37. A male donkey is called?
Answer: Jack
38. A female donkey is called?
Answer: Jenny
39. Who is the first prime minister of India ?
Answer:Jawaharlal nehru
40. Who was the first president of India ?
Answer: Rajendra Presad

.....



Related Post