Kids Gk Besic Part 3

Admin 6:49 AM Kids Besic Gk


21. Which is India's largest fresh water lake?
Answer: Wular Lake
22. Which is largest freshwater lake in the world?
Answer: Lake Superior
23. Which place is known as tea garden of India
Answer: Assam
24. Who introduced cofee to India?
Answer: baba budan
25.who discovered electric bulb?
Answer:Thomas alva edison
26. who discovered television?
Answer: Jhon L baird
26 a. who discovered radio ?
Answer: Marconi
27. Name the person who first circumnavigated earth?
Answer: Magellan
28. First ship circumnavigated earth?
Answer: Victoria
29.India's first super computer?
answer: param8000
30 who is known as father of Indian constitution ?
answer: Dr B.R.Ambedkar

.....



Related Post