Kids Gk Besic Part 2

Admin 6:49 AM Kids Besic Gk


11.Which is the longest river in the world ?
Answer: Nile (Egypt )
12. Which is the largest desert in the world ?
Answer: Sahara Desert (Located at Africa)
13. Which is the largest bone in human body ?
Answer: Femur (thighbone)
14. What is the smallest bone in the human body ?
Answer: Stapes(Ear bone)
15. Which is the largest flower in the world ?
Answer: Rafflesia
16. Which is the largest ocean in the world ?
Answer: Pacific Ocean
17. Which is the largest plateau in the world ?
Answer: Tibetan Plateau
18. Which is the tallest waterfall in the world ?
Answer: Angel Falls
19. which is the first linguistic state in india?
Answer: Andhra Pradesh
20. Which is the first biosphere reserve in india ?
Answer: Nilgiri Biosphere Reserve

.....



Related Post