India Gk Part 2

Admin 4:25 AM India Gk


Q1.Madumalai Sanctuary is located in ?
Ans:- Tamil Nadu
Q2.The Rock-cut temple of Kailashnath is situated at ?
Ans:- Ellora
Q3.Kolkata is called ?
Ans:- Port
Q4.The Place where Tower of Victory is located is ?
Ans:- Maharashtra
Q5.Gir forest is famous for ?
Ans:- Lions
Q6.INS 'Virat' serves the Indian Navy.It is a
Ans:- freighter
Q7.The which tops in the production of paddy in Peninsular India is ?
Ans:- Tamil nadu
Q8. Agmark is given to
Ans:- Commercial goods
Q9.The Sun Temple is located at ?
Ans:- Konark
Q10.Narmada and the Tapti rivers enter the ?
Ans:- Arabian Sea







Related Post