Current Affairs 22 Dec 2020

Admin Current Affairs


1.Which state has fixed Rapid Antigen Test’s cost by private labs at Rs 100?
Ans:- Odisha
2.Who among the following received COVID-19 publicly on December 22, 2020?
Ans:-Joe Biden
3.PM Narendra Modi was honoured with the ‘Legion of Merit’ award by which nation’s President?
Ans:- US
4.Which nation’s street food has been added to the UNESCO list of Intangible Cultural Heritage of Humanity?
Ans:-Singapore

5.PM Narendra Modi will launch the Social Endeavour for Health and Telemedicine (SEHAT) scheme in which state/ UT?
Ans:-Jammu and Kashmir
6.Which state government has launched Varasat campaign?
Ans:-Uttar Pradesh
7.When is National Mathematics Day observed?
Ans:-December 22nd
8.The Indian Army has signed an MoU with which bank for Military Salary Package?
Ans:-BOB




current affairs quiz pdf:


  • 1 SEPT CURRENT AFFAIRS 2020 PDF





  • Related Post